You are here: Home » Chapter 33 » Verse 61 » Translation
Sura 33
Aya 61
61
مَلعونينَ ۖ أَينَما ثُقِفوا أُخِذوا وَقُتِّلوا تَقتيلًا

Sherif Ahmeti

(Do të jenë) Të mallkuar, kudo që të ndeshen do të kapen dhe do të mbyten.