You are here: Home » Chapter 33 » Verse 61 » Translation
Sura 33
Aya 61
61
مَلعونينَ ۖ أَينَما ثُقِفوا أُخِذوا وَقُتِّلوا تَقتيلًا

Efendi Nahi

duke qenë të mallkuar! Kudo që të gjenden, do të kapen dhe mbyten krejtësisht,