You are here: Home » Chapter 33 » Verse 45 » Translation
Sura 33
Aya 45
45
يا أَيُّهَا النَّبِيُّ إِنّا أَرسَلناكَ شاهِدًا وَمُبَشِّرًا وَنَذيرًا

Feti Mehdiu

O Profet, ne të kemi dërguar si dëshmitar dhe për të sjellë lajme të gëzueshme edhe si qortues,