You are here: Home » Chapter 15 » Verse 45 » Translation
Sura 15
Aya 45
45
إِنَّ المُتَّقينَ في جَنّاتٍ وَعُيونٍ

Feti Mehdiu

Pa dyshim të devotshmit do të jenë në kopshte dhe burime.